Donateurs 2017-10-08T13:06:32+00:00
Axians Axians Het zijn de mensen die het verschil maken. Onze stichting dankt Axians dan ook hartelijk voor hun donatie!
Lasklus Nederland Een puik stukje laswerk rondom onze oprijwagen helpt het oud ijzer  nog beter in te zamelen.
Greenpeace Greenpeace Nederland.png Het produceren van computers en telefoons kost veel energie en grondstoffen. De inzameling en recycling helpt echt.
Evangelische Omroep Via onze marktplaats advertenties is deze omroep ons op het spoor gekomen. Dit heeft tot flinke donaties geleid.
Warande Zeist Heerewegen Zeist stelt regelmatig oud ijzer beschikbaar.
2CV Club De 2CV Club, welke als doel heeft de Citroen 2CV te behouden, ruimde haar magazijn met auto onderdelen op.
Mastwijk Tweewielers Deze fietsenwinkel zal al het ijzer en fiets onderdelen wat niet meer gebruikt wordt voor onze stichting apart leggen.
Lievegoed Zorggroep De Hoge Born, als psychiatrische zorg instelling onderdeel van  Lievegoed Zorggroep, is zowel donateur als klant.
Lobbus Deze organisatie die kindervakantiespektakels organiseert voor de basisschooljeugd doneerde een flinke partij ijzer.
Gemeente Zeist

Een schenking van vele kg’s aan oud ijzer is voor onze stichting een geweldige aanwinst.

De Boedelkoning Bij een ontruiming in de regio door De Boedelkoning nemen zij contact met ons op. Een actie waar we erg blij mee zijn!
Fotografie Passie De foto’s die voor onze site en folders zijn gemaakt worden gedoneerd door Fotografie Passie. Dank hiervoor!
Woningontruiming Zwartblok

De specialist in boedelruiming en complete woningontruimingen. Gemiddeld twee keer per maand worden wij trouw gebeld voor een klus waar wij veel omzet mee kunnen genereren. Heel dankbaar zijn wij!