Ontruimingen 2018-01-06T11:08:32+00:00

Laat uw woning(en) vakkundig ontruimen voor 70% tot 60% van de reguliere tarieven.
 Stichting Vila Velha ontruimt uw pand netjes en snel, waarbij de opbrengst gebruikt wordt om kinderen in de sloppenwijken van Brazilië een betere toekomst te geven.
Ons team slagvaardige vrijwilligers staat onder leiding van een betaalde professional met een staat van dienst in de ontruimingswereld. Wij zorgen ervoor dat uw pand bezemschoon opgeleverd wordt.

Door de ontruiming aan ons over te laten, steunt u meerdere goede doelen. Naast het realiseren van projecten in Brazilië, wordt een dagbesteding geboden aan vrijwilligers die voldoening en een thuis in het ontruimingswerk vinden. Daarnaast doneren we deugdelijk goed aan de Weggeefwinkel Zeist.